Eurofinals, en Nascar-pile-up och Unibet känner Thunder’s wrath

1) Upphetsad för Euro 2016-finalen på söndag? Människor som kommer runt för att titta på, va? Har du några dips i har du? Tja före matchen, skjut upp överheadprojektorn och behandla dina gäster till en kort historia av Eurofinals. Här är den allra första finalen när Sovjetunionen slog Jugoslavien 2-1, och du kanske känner igen en vän av oss som gör rösten över. 1976 års finalen handlade inte bara om ett fräckt vitt straff, det innebar en återkommande comeback från Unibet betting pa nätet västtyskarna efter att ha gått 2-0 ner, utjämning med bara två minuter kvar. Naturligtvis om du föredrar, och du kan prata lingo, här är en rysk-dubbed dokumentär på den turneringen. Några talande huvuden tar dig igenom 1984-finalen (på franska), som givetvis innehöll en målgruppskluster som skulle göra Joe Hart blush. Njut av att den isländska kommentaren går igår i år?Kanske kan vi intressera dig i hans danska motsvarighet, som också njuter av saker 1992. Plus Richard Moller Nielsen, Peter Schmeichel och Brian Laudrup diskutera vad som gick ner. Tänk tyskarna skulle vara blasé om att Unibet vinna saker? Inte om deras firar på att återvända från att vinna Euro 1996 är något att gå förbi.

Eller om du föredrar något pithier, är det varje mål från varje final fram till 2012.

2) Tour de France pågår: här ser det ut som det ser ut från vägen, och här är professionalism personifierad i kommentarfältet.

3) Så Kevin Durant flytta till Golden State Warriors och inte alla är glada över det.En av NBA: s mest produktiva scorers blev snabbt en hjälte på Oklahoma State Thunder efter att ha byggt ett rykte för att sätta fans först och till och med spela en ledande roll i filmen Thunderstruck. Men hans avbrott till krigarena har orsakat en rad reaktioner: ceremoniell bränning, ceremoniell skott och bränning, hans ansikte rivit ner från arenan, vuxna män Unibet ranting (verkligen ranting) och barn gråter.

4) En Nascar stapel upp på Daytona. Kom ihåg Nascar-striden för några veckor sedan? Tja här är det i omvänd set till jazzmusik, vilket är en märklig fascinerande kombination. Förare blir uppvärmda och lyckligtvis är deras radio inspelad för vårt nöje. Innehåller många, många svärar.

5) Efter det Simone Zaza-straffet är det bara rättvist att påpeka att den episka stotterchockeren först utarbetades av Neymar.I mer positiva nyhetsnyheter har världen av fräcka frisparker ett nytt tillägg (även om den här skopan och den här rubrikens assistans tar lite att slå). Och här är en högerförare och en korsskärare för bra mått.

6) Jamie Vardy, flytta åt sidan: vad händer när Islandshistorien möter Disney. Höjdpunkter från förra veckans blogg

1) Njut av denna bit av grad A-surrealism: en gymnast tar på en Unibet betting bonus orangutan i en “hängtidstävling”. Vi har så många frågor. Facebook Twitter Pinterest

2) Häst: först.Massor av andra hästar: waaaaaaaaaaaaaaaay tillbaka.

3) Visst, Marcus Willis spelade och blev behandlad som en tävlingsvinnare när han mötte Roger Federer på Wimbledon, men det var solidt.

4 ) Ta en plats, Zlatan.

5) Sätt åt sidan under två timmar för att titta på “En söndag i Unibet helvete”, 1976-filmen om Paris-Roubaix-cykelloppet med Eddy Merckx och Roger De Vlaeminck .