Kvitova förseglade den framgångsrika tjeckiska dagen vid US Open

Petra Kvitova stängde den andra dagens schema och höll inte publiken längtar efter Arthur Ashes centrala domstol. Vinnare av tidigare turneringen i New Haven, bara timmes lätt samrått med tyska kval Laura Siegemund 6: 1, 6: 1

Varken Tomas Berdych medger i en duell med hem Björn Fratangelo innehar ett wild card, inga större komplikationer . Seedade sex, men något lättade i slutet av den tredje uppsättningen när Berdych för poängen 5: 1 förlorat tre gamma i rad och nahecovaný amerikanska sjönk till 5: 4, men så småningom tjeckiska favorit slutade seger match 6: 3, 6: 2, 6: 4

Tjeckiska nummer ett Petra Kvitova och Tomas Berdych i den första omgången av US Open.

mot inhemska ytterligare tennisspelare lyckades också Lukas Rosol.Med American Jared Donaldson förde intressant slaget i vilket en kanariefågel i den andra uppsättningen inramade identiskt vinnande tie-raster i den första och andra uppsättningen, och efter att ha vunnit 7: 6 (9: 7), 6: 0, 7: 6 (7: 4) i den andra omgången konflikt med tyska Kohlschreiber

.Vesely väntar Karlovic

nästa tjeckiska framgång i herrsingel i New York, Jiří Veselý. I den första omgången han träffar den italienska Lorenziho och efter en koncentrerad prestanda och vinna 6: 4, 6: 4, 6: 4 till den sista Grand Slam av säsongen kommer att spela den andra omgången. Naturligtvis var han nöjd med processen. “Det är mitt tredje år här i huvudtävlingen och första gången jag bröt igenom den första omgången, det är goda nyheter.

Det är en värdefull pris, har de senaste veckorna varit riktigt dålig. Mitt spel var nej.Men kanske det hjälpte lite eftersom jag inte förväntade mig något extra här. Vi försökte att koncentrera sig på varje boll, sätta allt i det och kanske för att jag var bunden och gav en stabil utveckling. Jag tror att jag är på dina tjänster och extra nenadřel total suverän vinst. ”

I nästa omgång väntar Vesely kroatiska Ivo Karlovic bombplan. “Ingen gillar honom helt. Du vet inte vad som kommer, hur han ska sova, hur han ska tjäna. Han har spelat stadigt under de senaste veckorna. Hans spel sa att jag skulle sitta och total, men vi spelade på lera till konkreta det kommer att bli ett helt annat spel.

Det är irriterande som är fel och bara för att samla bollar och inget utbyte. Det kommer att vara specifikt, och jag måste behålla hög koncentration och få viktiga bollar.Mitt spel är obekvämt för dem eftersom jag inte patienten spelare och onödiga misstag. Detta är sättet att vinna, få bollen tillbaka men och i utbyte skulle jag bli en bättre spelare ”

 Begått Safarova vedergällning

den bifogade sex Safarova inte spela på domstolen av Louis Armstrong, den näst största domstolskomplex i Flushing Meadows, en bra match.Ukrainska kvinna Curenkovou Även förra veckan besegrade turneringen i New Haven, men nu från början inte hänga med.

Ha två förlorade inlämning i öppningsuppsättning förebådade problem i den andra uppsättningen att förlora Safarova mot soupeřce redan 0: 5, och slutligen, efter att ha förlorat 4: 6, 1: 6 hamnade i singel på US Open oväntat i den första omgången .

Omedelbart efter matchen, men Lucie Safarova han berättade att den här gången har det begränsade medicinska problem.

“I finalen i New Haven, drog jag buken muskler. Jag försökte sätta innan US Open dokupy jag hade bandet, men när du sparkar jag visste att det inte skulle vara densamma. Motståndaren spelade bra, jag var tyvärr inte 100%.

Jag kunde inte fungera ordentligt.Välja bort dubbel, flyga hem till snart läkt och var passar för den asiatiska serien. ”

förvånad motsats Barbora Strycova, som drar i den första omgången skriva seedade spelare nr 14, obehaglig rival Schweiz Timea Bacsinszky. Efter en långsam start kunde Warrior Strycova först ändra kurs poäng i första set, som till slut vann förhållandet 7: 5

Den vinnande stafettpinnen han då inte släppa hans hand, en andra uppsättning slutade med pigg Strycova kanariefågel och efter en värdefull vinna 7: 5 , 6: 0 ligger i andra omgången. Efter matchen kunde han göra ett bra intryck av sin tränare.

“Jag var tvungen att spela mitt spel och ha tålamod.Mestadels var jag tvungen att spela bollen över forehand, vilket är värre, och öppna en domstol att spela på varje boll och rusa till växeln, som jag respekterar hela matchen, trots att det var svårt.

Hela första uppsättningen jag höll på att förlora, var jag lite passiv, men under förutsättning 4: 5 Jag kunde ge en bra service och det sparkade mig. Jag blev ganska förvånad över att kunna slå motståndaren relativt enkelt. Jag är väldigt förtjust i det här spelet, det hjälper mig också.

Den andra omgången i New York spelar också Petra Cetkovska. Med ett hem medan Christina McHale förlorade första set, förbättrad prestanda men så småningom vände matchen till deras fördel efter att ha vunnit 4: 6, 6: 4, 6: 3. Kan se fram emot att fortsätta min resa singlar Home

Ingen chans var mot den favoriserade vitryska Azarenka Lucie Hradecká.Tidigare världsettan och två gånger finalist Tournament bekräftat sin kvalitet och tjeckiska tennisspelaren slås ut smidigt 6: 1, 6: 2nd Home

Allertová Smitková och kommer att spela den tredje omgången

ett par tjeckiska tennisspelare kommer att vara på onsdag i US Open strävar efter att gå vidare till den tredje omgången.

Teresa Smitkova börjar 17:00 CEST program på den största vårtgården Arthur Ashe duell Slayer Clara Koukalová nitton seedade Madison Keys.

Denisa Allertová brädor på domstol nummer 11 på den andra matchen mot Roberta Vinci L’Italiana.

Smitková passerade i New York i sin andra start i huvud konkurrens i andra omgången för första gången.Dess maximum vid Grand Slam-turneringarna är det åttonde finalen deltagande i premiären i Wimbledon. Allertová år på Flushing Meadows debuterar på alla årets Grand Slam debut företag som förvaltas också, men aldrig inte gå vidare.

Hans tävling kommer att spela ut i mitten och fördubblar par. Champion of the 2013 Lucie Hradecka och Andrea Hlaváčková ombord i första omgången mot våld ånga Varvara Lepchenková, Alison Riske.