David Warner räddar Australien med ett annat ton i seger över Nya Zeeland

Efter att ha räddat de australiensiska inningsna i fredagens döda gummi vid MCG, kom Warner inom en boll för att bli bara den 11: e batsmanen för att bära sin fladdermöss genom en internationell dag. Australien slog New Zealand för att slutföra ODI-serien whitewash – som det hände Läs mer

Han slog 156 från 128 bollar, däribland 13 fours och four sixes, eftersom Australien rallied från 73-4 för att nå 264-8.

Det var ett gettable mål, men efter en bekväm 44-0 start föll Black Caps. De blasted ut för 147 av 36,1 overs, med 117-run win ger Australien 3-0 serien svep.Det innebar att Warner hade överträffat Nya Zeelanders med nio körningar. Kapten Steve Smith avslutade matchen med en fantastisk fångst vid andra halvan för att avfärda Trent Boult av Bow Cummins bowling för en.

p> Medan planeringen av enendagarna mellan Sydafrika och Pakistan Test-serien har lockat granskning – och fredagens dåliga folkmassa på 20 591 kommer att bränna kritiken – Australiens dominans är aktuell.

Hemmalaget hade förlorade fem tester i rad innan de vann sin sista match i den sydafrikanska serien i Adelaide.

Dominerande av en dagarna innebär ett ytterligare förtroendehöjning för omarbetningssidan före det första testet från den 15 december mot Pakistan – en dag-natt rosa boll möte på Gabba. En direkt träff från bowler Trent Boult sprang ut Warner på sista bollen i innings, neka in-form öppnare en bit cricket historia.Damien Martyn är den enda australiensiska bland de 10 spelare som bär sina fladdermöss genom en ODI-innings. Warners andra ton i följd, också hans fjärde högsta ODI-poäng, innebar att han matchade Indiens Sourav Ganguly med sju en- dag århundraden i ett kalenderår. De är gemensamma sekund bakom indiska legend Sachin Tendulkar, som håller rekordet med nio. Warner släpptes på 18 när Henry Nicholls lunged för en dykfångst på djup mid-wicket av bowling av Lockie Ferguson . Nicholls kunde bara få fingertopparna till den svåra chansen. Om han hade tagit fångsten skulle Australien ha varit 46-3 och i massiva problem. Som det var, behövde Australien en Warner-special när deras första fyra wickets gick billigt.Travis Head (37), Matthew Wade (14) och James Faulkner (13) hade viktiga cameos, och fortsatte med den andra änden när Warner fortsatte sin rampage. Preliminär information här

Medan Warner var den uppenbara mannen i matchen, tog också två wickets och en bra outfield fångst. Chefen hävdade Martin Guptill, som var högst rankad med 34. George Bailey tog en skarp fångst på locket för att ta bort öppningen.

Paceman Mitchell Starc bowlade utmärkt, snara 3-34 från 10 overs.

Australien behöll line-upen som bältade Nya Zeeland för tre dagar sedan i Canberra för att säkra serien. Det betydde att den viktorianska allrounderen Glenn Maxwell missade igen på XI. Maxwell fick en lagbock i förra veckan efter att han gjorde kommentarer om att batta under Wade i Victorian Sheffield Shield-laget.På torsdagen berömde den australiensiska tränaren Darren Lehmann Maxwell för hur han hade hanterat fallouten från kontroversen.

More here: bastespelbolag.com/premier-league/torino-lag-grund-for-stab-i-europa-tack-vare-joe-hart-och-rooster/