Zenith har en konstig anslutning med Berdiyev

Och det är inte ens hur kraftfullt, hantverksmässigt och smart Ozdoev är nu. Det är allt sekundärt. Det viktigaste är med Zenit, där det går, är mellannivån redan bemannad. Så mycket så att även Noboa, högklassiga utövande, spelade bara 676 minuter i alla tävlingar – 24% av den maximala möjliga tid. Ecuador när du är ute på fältet, spelade bra – gjorde fyra assist och passerar regelbundet blev bäst i spelet på nyckel assist. Och gick igen in i en döv lager. Och andra spelade – Paredes, Kranevitter, Erokhin och Kuzyaev. Vilken av dem är starkare än Ozdoev? Även med passet.

Zenith har en konstig anslutning med Berdiyev. En annan onödig överföringPhoto: Liv, Sportbox, SBE

På hösten bildade “Zenith” en central triangel – två argentiner och Kuzyaev. Eller Erokhin istället för Kuzyaev. Eller istället för en av argentinerna. I schemat 4-3-3 finns tre positioner för de centrala mittfältarna. Men enligt denna modell spelar Roberto Mancini inte upp. Han har antingen 4-2-3-1 eller 4-4-2. I båda fallen finns det bara två ställen som Ozdoev kan hävda. Erokhin – den utövande är mer attackera, inte rivaliserande nummer ett. Större konkurrenter – Paredes (box-to-box), Matías Kranevitter (opornik) och Kuzyayev (opornik och box-to-box). Fyra spelare i två positioner. Vilka är chanserna för minst 24% av tiden?

Någon nu kommer att vara arg – men vad sägs om kompositionens rotation, längden på bänken och allt som är smart? Ung. Många Huruvida Mancini rotera sammansättning involverar Novoseltseva, löpare, Terentyev och samma Noboa? En rotationsspelare är när du spelar runt 50% av tiden. Men inte 24%. Detta är en annan status – inte rotationen, men närmaste reserv. Detta är i första hand. Och för det andra är “Zenith” och så bänken längre, mer äkta än resten. Och ännu mer behöver den inte förlängas i mitten. För att inte nämna det faktum att den utövande som är sämre än sina konkurrenter passerar. Vad är den djupa innebörden av denna överföring?