Varför Zlatan Ibrahimovic kan återvända till Europa

Är det användbart för Milano? Definitivt ja. För det första kommer myndigheten – den svenska framåt att vara den ideala idolen för den unga Patrick Cutrone, som snabbt utvecklas under granskning av Gonzalo Higuain. För det andra visar AC Milan anständigt – 18 mål i 9 spel tyder tydligt på att angreppen från de röda svarta är okej. I ett lag som älskar och vet hur man attackerar, kommer Ibrahimovic inte att gå vilse alls, särskilt med tanke på att han gav 10 assists i 27 matcher – med en så lekfull “generositet” kommer Zlatan att vara till stor hjälp om Higuinu eller Cutrone behöver ett väljusterat pass. För det tredje har han redan spelat för Milan och Inter, är väl medveten om verkligheten i det lokala mästerskapet. För det fjärde kan Zlatans inbjudan spela en bra tjänst till klubben ur marknadsföringssynpunkt, eftersom återkomsten av en framstående svenskare till Rossoneri-lägret kan bli en riktig överföringsbomb.

“Gyllene tider”. Varför Zlatan Ibrahimovic kan återvända till Europa

Kommer det vara bra att “Real”? Här är allt inte så klart. Svensken, känd för sina sarkastiska kommentarer till sina kollegor, klubbar och tränare, försvarade en gång färgerna på Barcelonas katalanska, så Real-fansen kan inte vänja sig vid tanken att en ivrig svenskare kan hamna i sin favoritklubb. “Real” upplever ett akut behov av att hitta en fotbollsspelare, eftersom den “krämiga” nu har ett underskott av mål i mål – Zlatan kan helst passa den här rollen, men det är långt ifrån att han i den “royal” klubben får en permanent spelande övning, till skillnad från Milan. ”

I “Real” och i “Milan” kan Ibrahimovic bjudas in för en överskådlig framtid, med tanke på hans erfarenhet. I slutändan kan scorer flytta till coaching och, med vetskap om Zlatan, är det osannolikt att han startar coachningsbanan från de nedre divisionerna . I allmänhet förtjänade Ibrahimovic möjligheten att spela för Real Madrid vid solnedgången av sin karriärväg – en person som anser sig vara fotbollskongen är helt enkelt skyldig att spendera åtminstone några matcher till kungsklubben. Svenskarnas rekord, som består av Juventus, Inter, Barcelona, ​​Milan, Paris Saint-Germain och Manchester United, har ett stort behov av att lägga Real på det.