Trots närvaron av Ibrahimovic kunde “LA”

Som du vet, flyttade den svenska pojken den 23 mars som fri agent – den här statusen var vänlig tillhandahållen av Manchester United Legal Service, som släppte Zlatan från sina avtalsförpliktelser dagen innan han flyttade till USA. En stor svenskare, som alltid förvånad över otroligt flexibilitet och plasticitet med så imponerande antropometriska data, fortsatte att göra mål efter mål i USA utan att ge någon ensam en minimal ursäkt för att åtala honom att han kom till staterna enbart för ekonomisk vinning. Om du tittar på statistiken kan du bli förvånad – 22 exakta skott i 27 matcher spelade. Förmodligen finns det inga världsstjärnor i Los Angeles, med vilka Ibrahimovic brukade spela sida vid sida under sin karriär, men den amerikanska klubben är långt ifrån dålig, vilket gjorde det möjligt att få särskilt den tidigare ledaren av Marseille, Romain Alessandrini och ex-spelare “Barcelona” inför Giovanni och Jonathan dos Santos.

Trots närvaron av Ibrahimovic kunde “LA” inte komma in i slutspelet för den reguljära säsongen MLS. Ibrahimovic har upprepade gånger sagt att den övergripande nivån på det amerikanska mästerskapet inte passar honom, och han kommer så snart som möjligt att återvända till den europeiska klubben.

Kommer det vara bra att “Milano” och “Real”?

Svaret på den här frågan kan ges på grundval av olika aspekter, eller snarare ensam deras totalitet. Det faktum att Zlatan inte förlorade sin grepp vid 37 års ålder och fortsätter att markera sitt efternamn på resultattavlan är fängslande – troligtvis kommer han att spela upp till fyrtio år på grund av att organismernas egenskaper gör det möjligt för honom att utföra på hög nivå och upprätthålla bra spelförhållanden.

I princip är Zlatan jämförbar med Claudio Pizarro, som firade sin 40-årsdag och efter några veckor gjorde han ett mål i den tyska Bundesligaen. Zlatan lyckades lyckligtvis genom allvarliga skador, så han är frisk och glad – i tre år på Serie A eller Exempel, kommer han att dra helt, eftersom svensken inte ständigt måste stanna på fältet på grund av hans spelstilens särdrag.