På lördagen slog Desmond-stormen nordvästra England

– Vilka känslor känner du när en av dina partner går till landslaget?
– Alla vill spela i landslaget, men jag måste vara realistisk. Om jag vill spela för Spanien (Krkic gick en gång ut i basen för vuxenlaget), måste jag ständigt dyka upp på planen. Spelet för landslaget är en belöning, och du kan få det bara genom ständig självförbättring. Det är vad jag gör nu.

– Det är svårt att föreställa sig att i Barcelona fanns ett lugnt liv. Gillar du det nya fotbollslivet på lager?
– Engelska kulturen skiljer sig mycket från spanska. I varje land uppträder människor annorlunda. Jag kan säga att briterna respekterar spelarna.

– På din sista presskonferens i Barcelona sa du att ditt mål är lycka i fotboll. Hittade du din lycka?
– Ja, det gjorde jag. Efter alla problem som hände mig började jag uppskatta mer vad som en gång verkade givet. Jag uppskattar möjligheten att spela i en liga där lag spelar så ofta och tränar så hårt. Det är exakt det jag saknade, och jag är stolt över vad jag gör.

Andas under vattnet. Hur Carlisle United räddade sin stadion och hjälpte invånarna
På lördagen slog Desmond-stormen nordvästra England. Konstantin Strelkov – om hur Carlisle United-spelare hjälper till att hantera konsekvenserna av katastrofen.

I början av november meddelade Storbritanniens huvudmeteorologiska tjänst stormar närmar sig landet, och två veckor senare lyckades väderprognoserna bara komma med namnen på naturkatastrofer: Abigail, Barney, Claude … Desmond, som tidigare träffade den nordvästra regionen i landet, blev den nya oinbjudna gästen utgång. På grund av orkanen (130 km / h) vind och översvämning dödades tre personer, invånare i mer än 43 tusen hus stod kvar utan el, vägarna gick under vatten, järnvägsförbindelsen var helt förlamad och dussintals flygningar avbröts. Spegeln uppskattar den totala materiella skadan på minst 300 miljoner pund. När det gäller de områden som påverkades av elementen påverkades förutom England, Irland och södra Skottland allvarligt. I Wales och Nordirland gäller också en stormvarning.