Otur i otur. Pilsen-ungdomarna tappade duellen med Real i uppställningen

Det var ett förspel till århundradets stora kamp, ​​som kommer att äga rum i Struncovy sady parken kl 21 i den vuxna Champions League. Nästan tusen fans anlände till den närliggande Přeštice.

Pilsen-fotbollsspelare i G-Groups tabell sjönk till tredje plats med två poäng efter AS Rom, som vann 2: 1 på CSKA Moskva men fortfarande har en verklig chans att gå framåt. Real är redan 12 poäng framåt.

Under tiden presterar tränare för Jiri Zilák över förväntningarna i gruppen. Efter oavgjort med CSKA vann de 4: 3 på AS Roma-fältet och nu trots två nederlag var de en balanserad rival för Real.I slutet av dagen i Spanien nådde de utjämningen, men Real försvarade en smal seger med 3: 2.

Hemma ledde Pilsen-ungarna Arzbergers rubrik över favoriten. ”Det är en dröm som förverkligades, jag förväntade mig inte göra mål. Om någon hade berättat för mig innan matchen, skulle jag ha sagt till honom att det var nonsens, ”sa Arzberger. minuter fick han två gula kort. Även i tio Mike brände han tvärstången.

Även om Real snart utjämnade sina styrkor efter utvisningen av Pulid gjorde Baeza också poängen jämn.Matchen verkade vara oavgjort, men under de senaste sekunderna av uppsättningen tog Rodrigo ledningen och beslutade att vinna Real.

”Det finns en enorm besvikelse i hytten eftersom vi visade utmärkta prestanda idag det var lite, ”sa tränaren Žilák för klubbens webbplats. ”Real hade då en övervägande i slutet och gjorde förmodligen målet förtjänt, även om vi kunde skapa chanser under matchen. Jag måste berömma laget idag. Det enda vi inte har från matchen idag är resultatet, ”tillade han.

Pilsen måste nu vinna nästa match på CSKA Moskva för att spela hemma med AS Roma i en direkt match för sista omgången.

Uppställning av Pilsen: Mařík – Svoboda, Míka, Gabriel, Hranáč – Pek (72. Uzlík), Šulc, Kodýdek (81.Ruda) – Selnar (81. Axel), Arzberger (61. Halász), Pihrt (72. Hezoučký). Tränare: J. Zilák.