Limbers parade och slåss för bollen. Representation öppnade utbildning

Back David Limberský väntade att korsa från den högra sidan av straffområdet och volleyed den skickade sidfot i nät.

Fläktar såg i misstro för en stund och sedan började glädjande. Bra mål! Limberský, som i Pilsen gör ligan lagkapten, vinkade till dem från ett avstånd: “Det var för dig!”

Det var en av de senaste händelserna som fotbollsträningen för representanter visade. Från stadens tarmar sprang de ungefär ett kvartal till sju och undrade hur många träningsfansare som hade kommit fram. Förra året innan November matchen mot Island, det var fyra och ett halvt tusen.

Den här gången i Pilsen cirka tvåtusen jublande åskådare. Detta är en uppskattning eftersom det exakta antalet inte kan bestämmas.På utbildningen var gratis, utan biljetter, så fans inte lägga vändkors.

“Det här är en händelse speciellt för fans. Vi förbereder oss alltid för våra spelare – öppen och sluten träning. Men det är en händelse för fans att se laget under träning. Se hur det ser ut “, säger målvakt Petr Cech.

Erfarna målvakt kommer att leda en dag senare från 20:45 tjeckiska landslaget som kapten mot Kazakstan. Matchen kan ge representation för att avancera till EM 2016.

På onsdag kväll, väntar på den sista skarpa fotbollsspelare utbildning.När planen kom och utbildare och hörde applåderna, huvudtränare Pavel Vrba pekade på hans assistent Charles Krejci, som också är huvudtränare i Viktoria Plzen.

“Utbildningen jag öppnade för Karl skräddare att göra honom Pilsen tack de avancerade till Champions League, “han skämtade vid en presskonferens Vrba, som hälsades varmt efter träning med Pilsner general manager Adolf Sadko. Det är just här, i Štruncovy fruktträdgårdar, har upplevt två ligatitlar och två Champions League praxis.

Fans uppskattat varje lyckat evenemang. När spelare under uppvärmningen sprang framför huvudläktaren, bredvid applåder.Precis som det var senare när det kom till fotboll – var varje mål en applåder.

“Tjeckerna! Tjecker! Tjeckerna! “Ekade försiktigt modellera under matchen, som dock inställd på torsdagens match gick inte att läsa.

Efter en timme träning slutade. Spelarna sparkade fortfarande tio bollar i publiken. Fans som fångade dem fick belöningsbiljetter till en match. Ballongerna är på läktarna bröt ut, “kamp” och styrelsen alla roade tittar på spelare.

Den öppna träningen dagen innan spelet är inte helt normalt, men det tjeckiska laget detta ett steg mot fans ibland gör.

< p> De flesta anlände i Pilsen i november i november, då fyra och en halv tusen personer tittade på träningen mot Island.Terrific atmosfär rådde sedan under matchen (2: 1).

Det var ett nytt rekord för det tjeckiska landslaget utbildning. År 2003, fortfarande under tiden Karel Brückner kom i Olomouc tre till fyra tusen fans

Den landslaget öppnade också före matchträning i september förra året innan matchen mot USA. (0: 1). Vid den tiden kom flera hundra jägare till Letna.