I blodet av Fred finns klortiazid

I blodet av Fred finns klortiazid – ett diuretikum som används för ödem förknippat med hjärt- och njurinsufficiens. Ämnet anses vara en bra förklädnad för en allvarlig doping, så Fred hotade diskvalificering i 2 år, men hans advokater lyckats övertyga sport tjänstemän att skuld spelaren som en följd av dopingtest där. Den brasilianska landslaget från förnekar inblandning i fallet i “Miner” är också motbevisade alla, även om kritiker och märkte att under de senaste 6 åren har fyra spelare “gruvarbetare” överlämnas positiva dopingtester.

Fred själv hittade det perfekta svaret, varje gång han återvände till fältet ännu mer motiverat och starkt. Det verkar som om han i år kommer att bli belönad för allting.

Som de säger, “Ruby” kommer att få för denna transaktion är inte bara en massa pengar – 3,3 miljoner euro, men också Noboa, som de senaste sex månaderna var förmodligen den värsta av sin karriär. Under denna tid fick Christian bekantskap med de viktigaste sevärdheterna i St Petersburg – Hermitage och bänk. Fråga inte varför “Zenith” i juni förra året köpte denna långa Russianised ecuadorianer, en av de bästa spelarna i hans roll i Premier League. Jag tror inte att i “Zenith” vet de det exakta svaret på den här frågan. Också på den, varför ta nu Ozdoev. De verkar inte leta efter svar där. Och logiken där är det annorlunda.

I hans 25 Ozdoev har bara en klar fördel – det ryska passet. Även när det glada styrka – han gjorde mängden arbete på Dzagoev (130-150 tekniska och taktiska åtgärder för matchen) – och förmågan att kompetent uppfylla rollen av box-to-box (möjligen en nyckelroll i modern fotboll). Två eller tre år sedan fanns en tro att denna utmärkta prestanda och lagt till något annat – Ozdoev blomma, fortsätter att öka, spel anspråk på en plats i laget. Men i stället för de förväntade framstegen, slutade den spirande mittfältaren, tyvärr, i utveckling.