Det är uppenbart att för en 37-årig veterans tjänster kommer

Under vilka förhållanden kommer Zlatan att gå?

Det nuvarande avtalet med Zlatan med den amerikanska klubben förlorar laglig kraft endast i slutet av december nästa år, så svenskarnas övergång kommer definitivt inte att ske på fri basis.

Det är uppenbart att för en 37-årig veterans tjänster kommer “Los Angeles” inte att kunna ta emot en stor mängd, men hans agent Mino Rayol kommer att försöka slå ut det lukrativa kontraktet för Zlatan. Mino driver alltid först och främst målet med sin egen anrikning, och först då tänker han på kunder, därför kommer en hög övergång till Real Madrid eller återvända till Milano att vara mycket användbar för Rayol. Zlatan kan kräva uppsägning av kontraktet med LA Galaxy, men detta är inte helt i sin stil. Om möjligheten att flytta till Europas fotbolls leir i väst väldigt väcker, kan svenske dock sitta på förhandlingsbordet och diskutera med amerikanska klubbens ledning att avtalet upphörde tidigt.

“Gyllene tider”. Varför Zlatan Ibrahimovic kan återvända till Europa

För Real, kommer det inte vara något problem att fylla på kuponger i LA, medan Milan, som nyligen varit extremt noggrann om varje euro som används, kommer att försöka övertyga Zlatan att flytta på gynnsamma villkor för klubben.

Några ord om lönerna – i staterna badar Zlatan inte i pengar, för att med egen upptagning är fotboll först och främst nu, så det är högst sannolikt att Zlatan kommer att gå med på att spela för rent symbolisk lön och möjlighet att torka näsan för alla kritiker kasta pilar i den underbara svenskarens trädgård.