Antonio Conte

I England behöver han inte sälja dessa spelare om han leder dem till framgång. I denna Jardim, som det anstår en coach som har arbetat i VM i Frankrike och Portugal, en riktig taktisk boom, som borde vara ett plus på bakgrunden av Wenger, som ibland nästan trotsigt vägrade att anpassa sig till motståndaren. Förra säsongen lärde han en lektion i behärskning av Guardiola själv när Monaco gjorde City i Champions League-matchen.

En man vars dagar i Chelsea anses vara numrerade. I “Chelsea” – det är troligt, men i London – inte ett faktum. Conte i hans första säsong i England har vunnit Premier League, men sedan förlorade i konfrontation med “Chelsea” i förväg, vill bevisa att han är värdig att vara den viktigaste mannen i klubben. Och om Roman Abramovich styrmodell är tvärtom, här i “Arsenal”, där de är vana vid det faktum att tränare samtidigt är också chef för klubben, för Conte kunde komma paradiset på jorden. Antonio själv har redan uttryckt att Wenger förtjänar stor respekt, inte bara från fans av “Arsenal”, men också från hela fotbollsvärlden, kalla det en av de tränare som har påverkat fotbollen mest. Ord av artighet – och samtidigt ett försök att flytta bron till en ny arbetsplats? Conte var inte avfyrade från Chelsea eftersom han var skyldig ersättning på 9 miljoner pund för sin avgång under säsongen. Men föreställ dig hur han kommer att motiveras att hämnas på det blå om han kommer till Arsenal på sommaren.

Brendan Rogers

Förvaltningen av Celtic, där engelsmannen för närvarande arbetar, har redan sagt att han inte kommer att motstå förhandlingarna om tränaren med Arsenal. “Du kan inte binda händerna, om en person vill flytta till en så stor klubb,” – sade den största aktieägaren i “kelter” Dermot Desmond. Rogers är “Celtic” till nästa för teammästerskapet i Skottland, men naturligtvis är viktigare tillgång i ögonen på “Arsenal” chefer sin erfarenhet i “Swansea” och “Liverpool”.