Vítkovices första attack kollapsade. Kan någon ersätta “Romanovce”?

Romanov Russian dynastin dog med svärd och därefter distaff. Glory Vítkovice “Romanov” försvann också. Framåt Roman kvar för Yekaterinburg att försöka KHL gjorde Rudolf Huna inte förlänga kontraktet och Vladimir Snack accepterat erbjudandet konkurrens Třince.

Dessa tre killar producerade förra säsongen över 100 poäng. Det är rätt portioner. Deras förlust är så betydande försvagning för Vitkovice.

“Å andra sidan finns det en generation av unga pojkar. Det är 23 eller 24 år och jag skulle behöva dra på isen och vara mycket giltiga.Ha det, det bara måste visa på isen “, säger Rostislav Olesz stellar.

Tidigare NHL-spelare med ledningen enades om att fortsätta, tecknat ett treårskontrakt. “Jag hade andra erbjudanden, men jag bestämde mig för att stanna hemma.”

Tack för att upprätthålla Olesz och veteran George Burger Vítkovice attack skulle inte vara så illa. Klubben fick också Stanislav Balan, som lockade gammal vän från arbetet i Poprad – coach Ladislav Svozil. “Men grunden för våra spelare är medelålders. Det måste nu ta på, få mer tid på isen “, säger tränaren.

Vilka menar han? John Kanu, Petra Strapáč, Szturc romerska och Michal Hlinka.Vitkovice unga spelare långsiktigt god arbetsmiljö assistent Jakub Petr, annars tränare representativa tjugoårsåldern, kan väl någon av begåvade hockeyspelare som ingår i truppen-laget.

Ledningen försöker attackera även ta mitten av spekulationer om slovakiska legend Jozef Stümpel, i början av augusti lokala medier bör överföra som definitiv, men ändå Vitkovice 43letého ankomst anfallare bekräftas.

med laget förbereder också känd lärjunge Tomas Fleischmann, som är i NHL utan kontrakt, men utomlands konkurrensen är fortfarande en prioriterad fråga för honom.

Situationen i de bakre raderna är stabil.

återvändande Karol Sloboda har hjälp på power play ökar David exslávista Stich tur stress.Ökad konkurrens i globlinjen Andrew Kantor, sänder från Hradec Králové.

Omvänt slutade erfarna bek Lukas Zib. Trettioåtta spelare under sommaren för att förbereda sig och inte på deltagarlistan för förberedande matcher för dueller eller Champions League. “Framtiden för Luke Ziba är nu i förhandlingar för att uppnå ett tillfredsställande sätt både spelaren och klubben”, sa den officiella webbplatsen för laget meddelas senare Zíbův flytta till den tjeckiska Budejovice.

hockeyspelare Vitkovice lyckades inte göra så mycket, de förlorade sex matcher i åtta matcher. I Champions League spela Ostravans förfarandet hemma dukade Mannheim och vann mot Neman Grodno.På fredagen den vitryska totala väntar repressalier.

Men tills nästa fredag ​​i början av extra ligan att se om finns i Vitkovice efterträdare “Romanov” och om anhängare av den första attacken dra laget till slutspel.