Slavia längtar efter att återvända till extraliga. Vi kan inte ha andra mål

Det finns bara 10 raser kvar i den röda vita laglistan, resten är nya. Borta är stjärnan Jaroslav Bednar, Dominik Furch eller fixstjärnor som Marek Tomica och Jakub Sklenar. Istället fyller roster oftast inte så kända spelare.

“Vi vill fortfarande att attackera toppositioner Premier League och enkelt komma in i slutspelet. Och sedan slåss i spärren för att återvända till extraliga. Cadre vi är under detta mål också komponerat andra mål har inte “, säger klubbens ägare Vladimir Pitter

Resultaten i beredningen av kursen, inte för mycket inte stämmer. Slavia nio dueller sju förlorade, inklusive dueller med Jihlava, Venedig och Litoměřice – motståndarna till 1.League. “Med det naturligtvis är jag inte nöjd, men vi hade tillräckligt med kvalitet motståndare från utlandet och Extraliga”, säger ny tränare Paul Hynek.

“För mig är det viktigt att vi är redo på ligan och jag har en bra känsla hur laget fungerar och hur det rör sig. . I själva verket i maj tror jag att sätta ihop en så stark trupp ”

Sista förstärkning är långt spark Jurik

Så då, låt oss gå igenom de mest Slavia förstärkningar. Den mest grundläggande är målvakten Alexander Hylák försvar Petr Punčochář eller slovakiska Peter Hraško, sedan attackera kanadensiska Nathan Robinson och nu senast sparka Luke Jurik.

“Det här inlägget vi behövde för att lägga till fler än något annat.Det är en produktiv anfallare och jag tror att tack vare honom vi är konkurrenskraftiga “, säger nya sportchef Praguers Ludek rördrom

Han befann sig i en ganska svår situation. Laget var tvungen att börja komponera fram till början av maj. “Vilket är för sent. Att bygga ett nytt lag är fruktansvärt svårt, särskilt när det inte finns många högkvalitativa tjeckiska aktörer på marknaden. Därför var vi tvungna att engagera ett antal utlänningar ”

. Budget gick snabbt ner

En av dem är att vara Sloveniens nationella försvarare Žiga Pavlin. Den avgörande rollen i att komponera laget har naturligtvis spelats av ekonomiska val.Slavia var tvungen att gå in i nya säsongen med kraftigt lägre budget.

“Ta emot gick ner, har han till exempel från pengar reklambyrå BPA, ytbehandling och bolagsman Bestsport. Å andra sidan, har vi inte betala hyra för O2 Arena och gick ned kursen spelarnas löner. Tidigare i vår budget var cirka 100 miljoner kronor, nu är det cirka 40 procent mindre “, säger Pitter.

Slavisa NaCN säsong nästa onsdag i Kladno, den första hemma duellen väntar den 12 september mot Venedig . Coach Hynek uppmanar försiktighet. “Vi måste ha respekt för rivalerna.Kladno, som har lämnat två extraligraces förra året, har inte varit tillbaka i extraliget. “Hyneks recept på framgång är en bra start. “Från början måste vi hålla sig till toppen av bordet och gå till play-off bäst från första eller andra positionen. Vi vet att ingenting är enkelt. Den första ligan är underskattad medicinskt, men i tre år har jag varit i Usti, där jag har varit ambitiös, och jag vet hur konkurrensen är balanserad. “