Hockeyspelare i Olomouc förbereder sig för att spela. Den har redan ett huvud och en häl, de är stolta över det

Bara en vecka kvar innan det nya årets hockeyliga. Vi är redo, rapporterar Olomouc tuppar. Som förberedelse ännu inte förlorat på tisdag i hans sjunde test nederlag hemma Trencin 5: 1

“Vi måste arbeta på power play, det lilla vi kan inte. Och om det är bra att vi vinner i förberedelse? Det återstår att se när det är säsong. Naturligtvis när det kommer att förlora, kommer alla att säga att det var fel “, säger assisterande tränare Jan Tomajko.

Det är svårt på övningsfält bekämpa lätt, säger klassikerna. Och vice versa. Erfarenheterna från den förlorade matchen Hanákům skulle skada, men förlorar bara en vidskepelse? Att ingen kan ha. “Victory kan inte räkna. Det är positivt att vi går in i varje spel som vi vill vinna.På samma sätt måste vi gå till varje motståndare separat och i konkurrens “, säger anfallaren Marek Las, som igår gjorde i Trencin Abraham planterade ett Hattrick.

Av de sju spelen vann Mora tre gånger i bastid och fyra gånger i razzia. Men de sällan poängerar mer än två mål. Därför var fem mål till nätverket av den slovakiska extraligisten nöjda. “Det har uppfattats att han redan har huvud och häl och att vi kämpar för en och en halv månad.Hög vinner oss hoppas psykologisk hjälp innan kommande tävlingar, “han tror LAS tillade:”. Om vi ​​utför sådana förfaranden, så även om vi inte vinna varje match, men det kommer att finnas möjligheter för oss att göra mål några intjänade poäng ”

under sommaren bytte laget dramatiskt, att förlora erfarna veteraner Pavel Patera tar George Majeského Ivana och Martin Cibák. I havet, tror de att lägga till de yngre spelare som har ett rykte för hunger efter framgång kommer att gynna. “Jag gillar nya killar. Vare sig i stugan, där de snapar in eller på is. Som en förberedelse visade att de kan vara produktiva, så jag hoppas att det kommer att hjälpa oss mycket, “önskar LAS 28 år.

Ett gott intryck av preparatet har Tomas Mikus, som gjorde två mål mot Trencin.Coach Zdeněk Venera placerade Mikuše på sidan av Herman och Kafka i första ligan, samma uppgift kommer att vara i extralize. “Det är, eftersom den första formationen väntar på mål. Vi ska göra vårt bästa för att göra det på så sätt. Vi kan redan se att vi leker i fem. Vi vet var personen flyttar, vi kan träffas och hjälpa. Dessutom har vi ett spel (på fredag ​​i Brno Kometa), där vi kan spela ännu bättre och ligan kör med full styrka “Mikus ser fram emot premiären av högsta tjeckiska tävlingen.

Det finns bara en vecka kvar för extraligens start.På onsdag kan tjejens fans sluta vänta på att laget ska skriva under hela laget, från klockan 17 i köpcentret Olomouc City.